Het regende trailers tijdens de SuperBowl: dit is wat je moet weten

Nu aan het lezen

Het regende trailers tijdens de Super Bowl: deze wil je zien

Het regende trailers tijdens de Super Bowl: deze wil je zien

Van Marvel’s Avengers tot Mission Impossible: de jaarlijkse American Football finale, de Super Bowl, van zondagavond stond zoals altijd garant voor wagonladingen trailers en bekendmakingen.

Wel was het nog even spannend wie het Super Bowl volkslied zou zingen. Zangeres Pink bleek daags voor het giga-sportfestijn te zijn geveild door de griep. Haar langgekoesterde droom ging uiteindelijk zonder hoorbaar verschil toch door, al vielen veel Amerikanen over Pink’s kauwgom die ze voor haar big debut op de grond gooide. Ach, het is en blijft een sport-event.

Trailers

Kijk en aanschouw: de grootste tv en filmreleases voor dit jaar zoals vrijgegeven tijdens de Super Bowl.

Avengers: Infinity War

Tony Stark verwoordt onze hooggespannen verwachtingen van deze Avengers nieuwkomer goed in de nieuwe teaser van Avengers: Infity War: ‘So this is it. It’s all been leading to this.’ Soort van, Tony. Want dit Marvel-avontuur is slechts deel één in een tweedelige set van films waarvan de laatste uitkomt in 2019. Gelukkig voor ons is deel één al vanaf mei in de bioscoop te bewonderen.

Skyscraper

Mensen met hoogtevrees, opgelet. Tenzij het aanzien van Neve Campbell en Dwayne Johnson (The Rock) in een 240 verdiepingen tellend gebouw je troost bieden, raden wij je aan de trailer met bedekte ogen te bekijken. In Skyscraper zien we een vechtlustige Rock die bereid is te laten zien hoever we gaan om onze familie te beschermen, gevangen in een gevaarlijke en torenhoge skyscraper.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Alsof dinosaurussen al niet spectaculair genoeg zijn, smeerden de makers van Jurassic World: Fallen Kingdom nog een extra laagje van angst daarboven op met dreigende uitbarstende vulkaan. Wie kunnen je dat beter laten voelend dan Chris Pratt en Bryce Dallas Howard op eiland Nublar en de dinosaurussen die wachten op redding.

Solo: A Star Wars Story

Opgelet, het gaat hier om een teaser trailer. Wel één die meer weggeeft dan we kunnen handelen op de maandagochtend. Hoewel vermakelijk, maken de eerste beelden nog niet veel duidelijk over het verhaal van de film waarin een jonge Han Solo centraal staat. Dit maal wordt hij vergezeld door niemand minder dan de extreem mysterieuze Game of Thrones-actrice Emilia Clarke. Het is wachten op de langere trailer die wordt vrijgegeven op 4 februari.

Red Sparrow

Stel je hebt de keuze: doodgaan of het worden van een red sparrow: een geheim agente gespecialiseerd in sensuele manipulatie? Jennifer Lawrence gaat als de Russische Dominika Egorova na een gedwongen carrièreswitch door het leven als het laatste met een – mogen we wel zeggen – indrukwekkende gedaanteverwisseling. Vanaf maart in de bioscoop.

A Quiet Place

Een horrorfilm met Emily Blunt in de hoofdrol én haar man regisseur en acteur John Krasinksi? Yes please. Het koppel is een beschermend duo van hun gezin terwijl monsters aanslagen op hen plegen met geluid. Creepy, is het enige wat we kunnen zeggen na het zien van deze trailer.

Westworld

Het tweede hoofdstuk de serie Westworld wordt opgewacht met veel verwachting. De hoop is dat de HBO-serie het succes van Game of Thrones – eindigend in 2019 – over zal nemen. In de trailer wordt weinig informatie weggegeven, maar blijkt de serie twisty as ever.

Mission Impossible

Wat door critici wordt gezien als een poging van Tom Cruise weer in het filmgareel te komen, zullen fans van de Mission: Impossible franchise met applaus onthalen. In dit zesde (!) deel van Mission: Impossible kruipt Cruise wederom in de huid van Ethan Hunt en doet hij traditiegetrouw zijn indrukwekkende stunts zelf. Het leverde hem in dit geval een gebroken enkel op, maar daar is in de trailer niet van te zien.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.