Sandra Bullock schittert in nieuwe Netflix Original: Bird Box - Vance

Nu aan het lezen

Sandra Bullock schittert in nieuwe Netflix Original: Bird Box

Sandra Bullock schittert in nieuwe Netflix Original: Bird Box

De winter staat voor de deur en wat is er dan lekkerder dan op de bank hangen met een goede, spannende film en een bak popcorn? Er komen een aantal nieuwe Netflix Originals aan, waaronder de film Bird Box met Sandra Bullock. Als je van een beetje spanning houdt, dan móet je deze film zien.

De wordt geregisseerd door de Deense Susanne Bier. Een grote naam, die eerder al eens een oscar won voor de film In A Better World in 2010. Niet alleen Sandra Bullock schittert in haar nieuwe film, maar ook Trevante Rhodes (Moonlight, West World), Sarah Paulson (American Horror Story) en John Malkovich (Con Air) zijn in deze film te zien.

Het verhaal

Bullock speelt de alleenstaande moeder Malorie. Ze leeft een vrij normaal leven, totdat er een mysterieuze kracht op de wereld ontstaat, dat een grote ravage veroorzaakt. Deze kracht geeft de grootste angsten van mensen weer. Daar komt bij dat de meeste mensen hierbij overlijden. De enige manier om te overleven, is door deze kracht nooit aan te kijken.

De alleenstaande moeder probeert er alles aan te doen om zichzelf en haar kinderen in veiligheid te brengen. Klein probleempje is dat ze dit met een blinddoek om moet doen, om de kracht niet aan te hoeven kijken. We moeten nog heel even wachten voordat we deze film kunnen zien. Op 12 november zal deze in première gaan en op 21 december zal-ie op Netflix verschijnen.

Benieuwd geworden? Check hier de trailer:

Avalon (27) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.