Sarah Jessica Parker schittert in nieuwe Blokker reclame

Nu aan het lezen

Sarah Jessica Parker schittert in de nieuwe reclame van Blokker

Sarah Jessica Parker schittert in de nieuwe reclame van Blokker

Het gaat al een tijdje niet zo goed met Blokker, de winkel waar je met je moeder vroeger nog wel eens heen ging om een nieuwe ovenschaal of zwabber te kopen. Tegenwoordig koop je dat soort dingen namelijk online, in een goeie kookwinkel of gewoon bij de Appie.

En dus werd er de afgelopen maanden veel gesproken over een re-branding: Blokker zou een nieuw logo krijgen, de e-commerce activiteiten moesten flink worden uitgebreid en over het geheel bezien was de ingekakte huishoudwinkel gewoon toe aan een enorme facelift.

Vanmiddag werd het resultaat van al die inspanningen dan eindelijk onthuld: Een nieuw logo, nieuwe site, maar bovenal: Een nieuwe reclame voor Blokker met niemand minder dat Sex and the City ster Sarah Jessica Parker in de hoofdrol. En het moet gezegd, ik vind hem ontzettend grappig. Dus volgende keer dat je een zwabber nodig hebt, gewoon weer naar de Blokker mensen.

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.