Maak van je familiefoto's een uniek wasco-kunstwerk met deze site - Vance

Nu aan het lezen

Maak van je familiefoto’s een uniek wasco-kunstwerk met deze site

Maak van je familiefoto’s een uniek wasco-kunstwerk met deze site

Familiefoto’s zijn altijd een leuke manier om jouw huis leuk in te richten. Een nóg leukere manier zijn wasco-kunstwerken van deze familiefoto’s. En ik bedoel niet een familieportret, getekend door jouw dochtertje van 5, maar een kunstwerk waar de kleuren ingevuld worden door de wasco-krijtjes.

Unieke kunstwerken

Dat is precies wat Color.Works voor jou doet. Jij kan je mooiste foto’s uploaden en zij maken er dan een wasco-kunstwerk van. Als je zelf niet zo’n begaafde fotograaf bent, of geen leuk plaatje kan kiezen, heb je ook de keuze uit een collectie van vooraf ontworpen creaties. Van de Mona Lisa tot een mooie vlinder, keuze zat.

colorworks-vlindertje

Als je een eigen foto wil laten omtoveren tot een wasco-kunstwerk, moet je rekening houden dat je keuze hebt uit 178 verschillende kleuren. Wat een paar miljoen tinten minder is dan de foto’s die je met je camera (op je smartphone) neemt. Maar dat zou je niet mogen tegenhouden, want het is een originele manier om jouw zelfgemaakte foto’s te etaleren.

De prijs van deze kunstwerkjes varieert naargelang het aantal wasco’s en of het custom made is of vooraf ontworpen. Het goedkoopste vooraf ontworpen model kost 69 dollar. Een eigen ontwerp start vanaf 350 dollar voor 1260 wasco’s en kan gaan tot 3250 dollar voor 15.000 wasco’s. Het kost natuurlijk wat meer dan een normale fotokader maar hé, je krijgt er wel een 3D-kunstwerk van én een nostalgisch gevoel bij de geur van de wasco’s.

colorworks-auto

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.