Taylor Swift claimt nieuwe songteksten voor handelsmerk - Vance

Nu aan het lezen

Taylor Swift claimt nieuwe songteksten voor handelsmerk

Taylor Swift claimt nieuwe songteksten voor handelsmerk

De oude Taylor Swift is misschien niet meer, maar de nieuwe wil net zo graag geld verdienen. De zangeres staat weer bovenaan de hitlijsten met haar nieuwste hit “Look What You Made Me Do.” En alhoewel niet iedereen fan is van het nummer lukt het haar toch weer in de spotlight te staan. De zangeres annex businessvrouw slaat nu haar slag en maakt van een aantal lyrics een handelsmerk. Kan dat? Ja, dat kan.

Swiftie op je laptophoes

Zinnen als ‘Look What You Made Me Do’ en ‘The old Taylor can’t come to the phone right now’ zijn vanaf nu verboden terrein. Mocht je toch het risico nemen, dan mag de zangeres zomaar een rechtszaak tegen je aanspannen. Met haar nieuwe hit en de uitbreiding op haar handelsmerk bereidt Swift de lancering van haar nieuwste album “Reputation” voor, welke op 10 november dit jaar uitkomt.

Volgens muziektijddschrift TMZ wil de zangeres de zinnen voor haar nieuwste merchandise gebruiken. Want ja, wie wil nu niet een shirt met de tekst ‘look what you made me do’ erop? De teksten zullen niet alleen op shirts, maar ook op truien, veters en laptophoezen te zien zijn. Genoeg om aan te schaffen straks voor de échte fans van Tay Tay.

Reputatie

De ‘Shake it off’ zangeres heeft een lange reputatie als het gaat om haar handelsmerk. In 2014 liet Swift onder andere ‘party like it’s 1989′ en de initialen van haar naam ‘T.S.’ registreren als handelsmerk. Het jaar daarop, toen haar vrolijke danshit “Shake it off” uit kwam, registreerde zij de tekstregel ‘you could have been getting down to this sick beat’ als handelsmerk.

Iedereen die dus van plan was een van bovenstaande regels te gebruiken, heeft toestemming nodig van Tay Tay herself of haar team. Vind jij de nieuwe hit van Taylor niet zo en luister je liever naar Obama’s stem? Dan is deze cover niet te missen:

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.