Dit waren de beste cosplay outfits tijdens San Diego Comic Con 2017

Nu aan het lezen

Dit waren de tofste cosplay outfits tijdens San Diego Comic Con 2017

Dit waren de tofste cosplay outfits tijdens San Diego Comic Con 2017

Afgelopen weekend vond San Diego Comic Con plaats: Het event rondom comics, films, games, geek culture, anime en uiteraard cosplay. Comic Con San Diego wordt al sinds 1970 georganiseerd en trekt elk jaar meer dan 170.000 bezoekers in amper vier dagen tijd.

Voor cosplayers is de conventie een feestje, want bijna iedereen vertrekt verkleed richting San Diego convention centre. Dit jaar met gevaar voor eigen leven, het was namelijk onnoemelijk warm in de stad afgelopen weekend. Sommige kostuums waren dan ook niet te hachelen met dit warme weer:

Voor media outlets en fans van cosplay vielen er natuurlijk ook weer eindeloos veel mooie plaatjes te maken op Comic Con. Het ene kostuum was nog uitgebreider of mooier dan het andere. Natuurlijk spelen sommige trends nog steeds een hoofdrol, als we de eerste beelden zo bekijken. Zo blijven Star Wars en Disney kostuums voorlopig nog wel even populair, al zien we deze zomer natuurlijk ook de nodige Wonder Woman’s en Thor’s voorbij komen.

Benieuwd naar de beste kostuums van afgelopen weekend? Kijk dan vooral onderstaande video’s, of deze prachtige fotoserie van de LA Times. En wil je zelf ook een keer naar zo’n event in vol ornaat? Op 2 en 3 september 2017 vindt er weer een Comic Con plaats in de Amsterdamse RAI!

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.