Tranen van het lachen met Game of Thrones zusjes bij Carpool Karaoke - Vance

Nu aan het lezen

Tranen van het lachen met Game of Thrones zusjes bij Carpool Karaoke

Tranen van het lachen met Game of Thrones zusjes bij Carpool Karaoke

Carpool Karaoke weet keer op keer weer te verrassen. En alhoewel de afleveringen met Adele en One Direction tot nu toe mijn favoriet zijn, komt daar binnenkort gegarandeerd een nieuwe bij. Comedian James Corden heeft namelijk de twee leukste zusjes van Game of Thrones uitgenodigd: Arya (Maisie Williams) en Sansa Stark (Sophie Turner).

Sisters for life

Dinsdag kwam de nieuwe aflevering uit op Apple Music voor abonnees. Voor de niet-abonnees is vooral de preview te zien en ik lig nu al dubbel van het lachen. De preview van de aflevering biedt een klein kijkje in de hechte vriendschap tussen de twee meiden. Maisie en Sophie zijn sinds het begin van de Game of Thrones opnames de beste vriendinnen. Nu de relatie tussen de twee on screen iets minder soepel verloopt, is het des te leuker om te zien hoe ze in het echt zijn samen.

In de preview van de nu tv-serie van Apple Music laten de meiden de mooiste impressies van hun overleden GoT-papa Ned Stark horen. Maisie en Sophie herhalen niet alleen regels uit het script van de HBO-serie maar gooien ook een paar liedjes in de mix, zoals ‘Hakuna Matata’ van de Lion King.

De kers op de taart is toch echt hun lachwekkende vertolking van Sir Mix A Lot’s ‘Baby Got Back’. “Oh my god, Becky. Look at her butt. It is so big…” Ik zeg niets meer, bekijk hieronder de preview:

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.