Kunstenaar beschildert verlaten kerk met prachtige graffiti - Vance

Nu aan het lezen

Kunstenaar beschildert verlaten kerk met prachtige graffiti

Kunstenaar beschildert verlaten kerk met prachtige graffiti

Alles wat straatartiest Okuda San Miguel aanraakt, verandert in prachtige, gekleurde, geometrische kunstwerken. Nu heeft hij een verlaten kerk in Youssoufia, Marokko onderhanden genomen. Hij heeft zijn kunstwerk de naam ’11 Mirages To The Freedom’ gegeven.

De Madrileense kunstenaar heeft vorig jaar ook al een 100-jarige kerk met graffiti beschilderd en getransformeerd tot een skatebaan. Hij staat bekend om zijn kleurrijke, geometrische stijl die in elk kunstwerk terugkomt.

De kerk in Marokko werd door San Miguel beschilderd in opdracht van de British Counsil. De kerk is al een tijdje buiten gebruikt en dient nu als opslagplaats. Op de kerk staan elf portretten afgebeeld die verwijzen naar het thema vrijheid, schrijft Mixedgrill.

abandoned-church-painted-urban-street-art-okuda-san-miguel-morocco-18 abandoned-church-painted-urban-street-art-okuda-san-miguel-morocco-16 abandoned-church-painted-urban-street-art-okuda-san-miguel-morocco-4abandoned-church-painted-urban-street-art-okuda-san-miguel-morocco-14

Voor meer foto’s kijk je op Bored Panda.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.