Zien op Netflix: The Red Sea Diving Resort met oa Michiel Huisman

Nu aan het lezen

Zien op Netflix: The Red Sea Diving Resort met oa Michiel Huisman

Zien op Netflix: The Red Sea Diving Resort met oa Michiel Huisman

Elke maand geven we je een voorproefje van wat er allemaal op Netflix te zien is. Dit keer zit er ook een geweldig spannende film bij, die inmiddels gewoon al op Netflix te zien is. In The Red Sea Diving Resort zijn onder andere Michiel Huisman, Haley Bennett en Captain America acteur Chris Evans.

The Red Sea Diving Resort

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’80, waarbij Ethiopiërs samenwerkten met de geheime dienst van Israel. Samen deden zij een poging om zoveel mogelijk Joodse vluchtelingen uit Sudan te krijgen. Dit werd gedaan onder een dekmantel van een verlaten vakantieresort.

Niet alleen de lijst van goede acteurs is een reden om deze film vanaf de bank te gaan bekijken, ook het verhaal zit goed in elkaar. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In grote lijnen kloppen de historische gebeurtenissen, maar het blijft natuurlijk een film.

Dat zorgt er ook voor dat de film inmiddels al wat kritiek heeft gekregen over de echtheid van het verhaal. Mensen vonden namelijk dat het niet historisch accuraat genoeg was, voornamelijk omdat de gruwelijkheid van de oorlog niet goed genoeg wordt overgebracht.

Trailer

De film is dan misschien historisch niet helemaal accuraat, het verhaal wordt in grote lijnen wel goed overgebracht. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de trailer:

Avalon (28) schrijft over ontwikkelingen - die van zichzelf en van de wereld. Deelt haar (persoonlijke) avonturen maar al te graag.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.