In deze nieuwe Netflix game ben je Pablo Escobar of Piper Chapman

Nu aan het lezen

In deze online Netflix game ben je Pablo Escobar of Piper Chapman

In deze online Netflix game ben je Pablo Escobar of Piper Chapman

Ook aan het wachten op het nieuwe seizoen van Narcos? Terwijl je op je nagels bijt en je je vermaakt met een ‘in between’ serie (zo één die je anders nooit had gekeken maar stiekem best leuk is) komt Netflix met een fijn spel gebaseerd op je favoriete filmkarakters.

Netflix Infinite Runner is gratis online te spelen (hier) en is het best te vergelijken met Super Mario: veel rennen, springen en je dood ontwijken. In mijn geval duurde dat drie seconden. Met een score van 247 heb ik nog flink wat oefentijd nodig.

Het spel beslaat vier levels en is gebaseerd op de meest populaire series. Drie ervan ken je ongetwijfeld, denk aan Orange Is The New Black en Narcos. Maar Marco Polo? Ja, die snappen wij ook niet zo goed. Het was de serie die het maar twee seizoenen uithield.

Personages

Het spel is niet razend boeiend, in die zin dat het geen vernieuwend staaltje game-kunst is. Wel is het prima vermakelijk spul als je aan het wachten bent op de trein en je gedachten wilt verzetten.

Je kan kiezen tussen de personages van Narcos Pablo Escobar of Piper helpen kippen te vangen. Het coolste level is die gebaseerd op Stranger Things. Benieuwd van wie Mike hulp krijgt?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.