Adidas komt met Game of Thrones schoenencollectie - Vance

Nu aan het lezen

Adidas komt met Game of Thrones schoenencollectie

Adidas komt met Game of Thrones schoenencollectie

De geruchten gingen al enige tijd rond, maar het blijkt dan toch echt waar te zijn: Adidas komt met een Game of Thrones schoenencollectie. Voor iedereen die altijd al GoT-sneakers wilde hebben, gaat hun droom nu in vervulling. De collectie bestaat uit zes Ultra Boost 4.0 sneakers, die allemaal geïnspireerd zijn op de serie.

Alle zes de sneakers hebben verschillende kleuren die allemaal herkenbaar zijn voor de serie. De collectie is geïnspireerd op de verschillende huizen en belangrijkste personages uit de zeven koninkrijken. De Starks, Targaryens, Lannnisters, de Night’s Watch en de White Walkers hebben allemaal hun eigen variant gekregen in herkenbare kleuren.

Achterop de sneaker staat een spreuk die perfect bij de schoen past. Zo lees je op de White Walker ‘Winter is here’ en lees je ‘Hear me roar’ op de sneakers van House Lannister.

Ultra Boost 4.0

Voor de Game of Thrones-fans zijn deze schoenen natuurlijk extra leuk. Maar ook als je een van de weinigen bent die de serie nooit gekeken heeft, zijn deze schoenen natuurlijk iets voor jou. De Ultra Boost sneaker van Adidas zijn een van de meest comfortabele schoenen. Dat maken deze schoenen sowieso al echte must-haves.

Ben je zo enthousiast geworden dat je deze schoenen meteen aan je voeten wilt zien? De sneakers zijn via de Adidas website verkrijgbaar voor 179,95 euro. Maar wees er snel bij, want de kans is groot dat deze langverwachte collectie binnen no time is uitverkocht.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.