Airbnb Plus geeft je een update met de mooiste pareltjes van huizen

Nu aan het lezen

Airbnb Plus geeft je een update met de mooiste pareltjes van huizen

Airbnb Plus geeft je een update met de mooiste pareltjes van huizen

Wie had ooit gedacht dat we het normaal zouden vinden om een huis van iemand anders te huren, om daar een weekendje vakantie te gaan vieren? Ik niet in ieder geval. Maar tegenwoordig is een huis boeken via Airbnb net zo normaal als het boeken van een hotel. En dat is wel zo leuk. Want het zorgt ervoor dat je op bijzondere plekken komt. Wie een beetje zijn best doet kan echt prachtige huizen vinden op Airbnb. Maar met hun nieuwste feature is dit nóg makkelijker geworden. Want dankzij Airbnb Plus krijg je binnen no time inzicht in de mooiste pareltjes van huizen. Of boomhutten. Net wat jij wilt.

Perfectie tot in de puntjes

Naast het vinden van een goed huis, is de host van het huis natuurlijk ook erg belangrijk. En dat is nou juist de reden dat je via Airbnb Plus alleen maar verhuurders met een hoge score kunt vinden. Zij doen er alles aan om jouw verblijft zo goed mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast wordt het voor jou nog makkelijker gemaakt om in te checken. Elk huis dat via Airbnb Plus wordt aangeboden, beschikt over een code om binnen te komen, of een kastje waar jij de sleutel kunt vinden. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken of je op tijd ergens aankomt. Handig!

Voorproefje

Nog niet helemaal overtuigd? Door slechts een paar minuutjes in de Airbnb Plus huizen te scrollen, kwam ik al behoorlijk wat pareltjes tegen. Zeg nou zelf: je krijgt toch gewoon zin om direct je koffer in te pakken als je dit ziet?

 

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.