Mubert produceert live muziek aangepast aan jouw wensen

Nu aan het lezen

Deze app produceert live muziek aangepast aan jouw wensen

Deze app produceert live muziek aangepast aan jouw wensen

Real-time geproduceerd, eindeloos veel melodieën en volledig aangepast aan jouw wensen: Mubert is de eerste online muziekproduct ter wereld die ‘live’ en online muziek maakt. De naam zou een hippe muzikant niet misstaan en daar heeft de toepassing ook alles van weg.

Het is zo geprogrammeerd dat het vanaf je scherm naar je praat. In volledige zinnen legt de (nu nog) testversie uit wat het doet en uit welke thema’s je kan kiezen.

Uniek

Het idee van de web-app is ogenschijnlijk simpel: op basis van jouw muziekvoorkeuren maakt Mubert muziek die je ongetwijfeld leuk vindt. Van bestaande kaskrakers is geen sprake en dus worden je oren continu verrast, urenlang.

Op dit moment beschikt de app over zes verschillende muziekgenres, waaronder deep house, trap, chill step, trance, ambient en liquid funk. Meer muziekstijlen zullen in de toekomst worden toegevoegd.

Hoewel Mubert geen radio is, speelt het wel non-stop muziek. Liefhebbers kunnen de testversie van de app al uitproberen, dit kan je wel alleen doen door een e-mail adres achter te laten. Om de app te verbeteren kan je ook je ervaringen en ideeën achterlaten op de website.

https://www.instagram.com/p/9vTWZVgaq1/?taken-by=mubert.app

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.