Apple TV+ vanaf november beschikbaar mét original series - Vance

Nu aan het lezen

Apple TV+ vanaf november beschikbaar mét original series

Apple TV+ vanaf november beschikbaar mét original series

Gisteren heeft Apple bekend gemaakt dat de videodienst Apple TV+ vanaf 1 november beschikbaar zal zijn in meer dan 100 landen en regio’s. Apple TV+ is de eerste streamingdienst waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van originele producties.

Er was al eerder bekend dat er verschillende producties aan zitten te komen, maar nu is daar nog meer zekerheid in gebracht. Series als The Morning Show, Dickinson, See, For All Mankind en The Elephant Queen zullen in ieder geval te zien zijn via de dienst.

Apple TV+

Ook in Nederland zal de nieuwste streamingdienst vanaf 1 november beschikbaar zijn. De dienst is nét een paar euro goedkoper dan Netflix, voor Apple TV+ betaal je slechts 4,99 euro per maand. Via ‘Family Sharing’ is het mogelijk om met maximaal zes gezinsleden gebruik te maken van één abonnement.

Ben je van plan om een nieuw Apple-product te kopen? Wacht dan nog maar even met het afsluiten van een abonnement. Bij een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch of Mac krijg je namelijk één jaar gratis Apple TV+.

Originals

De streamingdienst is uniek in de content dat het maakt. Anders dan Netflix, Videoland of Disney+ zullen we hier alleen maar Apple producties op terugvinden.

Tijdens de presentatie van Apple werd de eerste trailer van de serie ‘See’ getoond. Een serie met bijzonder goede acteurs, onder andere Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman). Het wordt geproduceerd door de makers van Planet of the Apes trilogy en geregisseerd door de regisseur van The Hunger Games Catching Fire en Mockingbird. We hebben dus hoge verwachtingen.

De serie gaat over een episch drama dat zich 600 jaar in de toekomst afspeelt. Nadat een virus de mensheid heeft gedecimeerd en alle overlevenden blind heeft gemaakt. Nu niemand meer kan zien, moet de mens zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

Nieuwsgierig geworden. Bekijk de trailer hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.