Bekijk hier de officiële trailer van Avengers: Infinity War

Nu aan het lezen

Bekijk hier de officiële trailer van Avengers: Infinity War

Bekijk hier de officiële trailer van Avengers: Infinity War

Het duurt nog maar een paar weken tot we kunnen genieten van Avengers: Infinity War. De officiële release datum is 25 april en natuurlijk heeft Marvel tot die tijd een zoethoudertje voor ons. Een nieuwe trailer wakkert ons enthousiasme aan over de ultieme superhero showdown.

Infinity War belooft een van de grootste Marvel films ooit te zijn gemaakt met ongeveer elke superheld uit de franchise filmlijn bestaande uit achttien films. De trailer is dan ook één groot feest van herkenning met alle sterren van 2008 tot nu toe.

Indrukwekkende cast

Van Iron Man (Robert Downey Jr), tot Black Panther (Chadwick Boseman), Captain America (Chris Evan), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider Man (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd) en de rest van de Avengers en elk ander personage uit het Marvel Universum: we zijn er – al tien jaar- klaar voor.

Dan het verhaal: Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld blijven beschermen tegen bedreigingen, doemt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen. De vijand Thanos (Josh Brolin) heeft als doel om alle zes de Infinity Stones te verzamelen, en hen te gebruiken om zijn gestoorde wil aan de hele werkelijkheid op te leggen. Alles waar de Avengers voor gevochten hebben, leidt naar dit moment.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.