Badass Brie Larson schittert in de nieuwste trailer van Captain Marvel - Vance

Nu aan het lezen

Badass Brie Larson schittert in de nieuwste trailer van Captain Marvel

Badass Brie Larson schittert in de nieuwste trailer van Captain Marvel

De eerste trailer van Captain Marvel kwam een paar maanden geleden uit en beloofde al veel goeds. De trailer werd zo’n 46 miljoen keer bekeken op YouTube. We kunnen dus wel zeggen dat de meeste mensen niet kunnen wachten om deze film te zien. We hebben goed nieuws voor je, want ook de tweede trailer is uit. Hierin zien we hoe badass Brie Larson echt is.

Levensverhaal

Het blijkt de superheldin te zijn waar we al die tijd op hebben zitten wachten, maar het wordt geen film zoals we die gewend zijn. We krijgen namelijk het verhaal achter Carol Danvers, ofwel Captain Marvel, te zien. En dat blijkt een lange weg te zijn.

We zullen zien hoe ze haar eerste heldendaden doet als superheldin, tot het moment het moment dat ze in aanraking komt met Thanos.

Brie Larson

Brie Larson blijkt met haar vrouwelijke, en toch stoere verschijning de perfecte actrice te zijn voor deze rol.

We moeten nog even geduld hebben, maar de officiële datum is in ieder geval vastgesteld: vanaf 8 maart draait Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.