Bekende designers maken nieuwe Disney merchandise - Vance

Nu aan het lezen

Bekende designers maken nieuwe Disney merchandise

Bekende designers maken nieuwe Disney merchandise

Disney fans kunnen de komende maanden vast gaan sparen voor een op handen zijnde uitbreiding van hun collectie: Het marketing team van Disney maakte deze week namelijk bekend dat er de komende maanden een nieuwe merchandise lijn wordt uitgerold in samenwerking met bekende designers. Deze zullen de komende weken ook in Disneyland California aanwezig zijn om hun nieuwe werk te signeren.

Waar vroeger nog veel discussie was rondom copyright enfringements, staat Disney dus tegenwoordig juist heel open tegenover de interpretatie van bekende Disney karakters door andere ontwerpers. Illustrator Jerrod Maruyama maakte in het verleden tal van tekeningen van al zijn Disney helden en is een graag geziene gast in de Disney parken om zijn werk te signeren. De komende weken komt er dus ook weer nieuwe Disney merchandise van zijn hand, dat in de parken verkocht zal worden.

PlaytimeInAndysRoom_041112-01

LoveInBloom_GreenJerrodMaruyama

Print

Jerrod Maruyama

Voor de liefhebbers van Star Wars is er ook goed nieuws, ontwerper SHAG ging met de populaire saga aan de slag, en op de eerste beelden die Disney heeft vrijgegeven blijkt dat zijn artwork met de titel “A Wretched Hive” onder meer gebruikt zal gaan worden op tassen, portemonnee’s en andere hebbedingen.

LayoutFINAL

MMEDLR499674

SHAG

Marjolijn Kamphuis is Creative Director bij OK GO en hoofdredacteur van Vance.nl. Ze schrijft onder meer over technologie, media innovatie, inspiratie en creativiteit.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.