Bekijk de eerste teaser van het nieuwe Will & Grace seizoen - Vance

Nu aan het lezen

Bekijk de eerste teaser van het nieuwe Will & Grace seizoen

Bekijk de eerste teaser van het nieuwe Will & Grace seizoen

Morgen is de dag. Le Big Day. Met jazz-hands en meer. Het is het moment dat we eindelijk een officiële, minutenlange, dikke vette trailer de wereld in mogen verwelkomen van hét nieuwe seizoen van Will & Grace.

En dat is een héle, héle mooie maar ongetwijfeld knettergekke baby uit de hoofden van de oude vertrouwde makers, belooft de teaser trailer die al eerder werd weggegeven.

Teaser trailer

Het gaat in feite om een aankondiging van een aankondiging. Een waarin we eigenlijk alleen erachter komen dat de castleden amper ouder zijn geworden (danku, Botox-goden) maar de humor nog welig tiert. Gierende snuiten, een overenthousiaste Jack én een filmklapper met daarop de woorden ‘Will & Grace MUSICAL”, verschijnen in beeld. Sorry, maar musical?

Broadway-musical

We verwachten veel van het negende seizoen van onze tv-helden, maar een musical gaat ongetwijfeld ook die-hard fans een tikkeltje te fur. Alhoewel: Will & Grace barstten regelmatig uit in gezang en een beetje Broadway-dramatiek misstond geen enkel personage uit de serie die we sinds 2006 moeten missen.

Gelukkig voor ons kunnen we ons dit najaar weer buigen over Will, Grace, Jack en Karen en hun New Yorkse leven vol liefde, vertier en fashion flaws. In de teaser trailer wordt september genoemd als startmaand voor het nieuwe – en naar verluid niet het laatste – seizoen van deze top sitcom.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.