Bereid je voor op Mr. Robot seizoen 2 met deze trailer

Nu aan het lezen

Bereid je voor op Mr. Robot seizoen 2 met deze superspannende trailer

Bereid je voor op Mr. Robot seizoen 2 met deze superspannende trailer

Een paar week geleden schreef ik al een stuk om je te overtuigen van het feit dat je de serie Mr. Robot moet kijken: een serie over hacker Elliot, waarin realistisch wordt gehackt en wordt aangehaakt bij de actualiteit. Gisteren hebben de makers de officiële trailer van het tweede seizoen van deze superspannende serie vrijgegeven. En daaruit kunnen we afleiden dat seizoen 2 nog spannender wordt dan seizoen 1!

Mocht je Mr. Robot nog niet hebben gezien, kijk dan vooral nog niet naar onderstaande video, maar ga op internet op zoek naar seizoen 1! Ik weet het: illegaal downloaden mag niet, maar hij staat niet op Netflix en het is een serie over hackers…

Seizoen 2 lijkt verder te gaan waar seizoen 1 eindigt. Hacker Elliot en fsociety, onder leiding van Mr. Robot, hebben een revolutie ontketend. Wat heeft dat voor gevolgen? En een misschien nog wel belangrijkere vraag: hoe gaat het verder met Elliot na alles wat hem in seizoen 1 is overkomen?

In het vorige seizoen werd één essentiële vraag beantwoordt, maar daarvoor kwamen ook meteen tien vragen terug. Hopelijk levert seizoen 2 daar de antwoorden op. Ik was even bang dat seizoen 2 nooit zo goed en spannend kon worden als het eerste seizoen, maar na deze spectaculaire trailer zijn de verwachtingen hoog gespannen!

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.