DC's nieuwste film Birds of Prey overladen met lovende reacties

Nu aan het lezen

DC’s nieuwste film Birds of Prey overladen met lovende reacties

DC’s nieuwste film Birds of Prey overladen met lovende reacties

Het was voor DC niet een heel goed jaar, de cijfers vielen namelijk wat tegen. Toch wisten ze zich weer op te krabbelen, want zowel met Aquaman en Wonder Women, bewees DC dat ze het nog steeds in zich hadden. Met The Joker werd het publiek compleet weggeblazen, en daarop volgt nu de nieuwste DC film: Birds of Prey over Harley Quinn.

Lovende reacties

Hoewel Birds of Prey pas over een week in de bioscoop te zien is, stromen de lovende reacties wel al binnen. Een aantal journalisten kregen namelijk het privilege om de film al te kunnen zien. Op die manier kunnen zij hun recensies online gooien zodra de film in de bioscoop te zien is.

Maar gelukkig zijn ze bij DC niet de moeilijkste en mogen de journalisten wel alvast een tipje van de sluier geven. Zo vergelijken de journalisten de film met John Wick, wat toch een groot compliment is.

Bird of Prey

De reacties zijn dus goed, maar waar gaat deze film nou precies over? Het draait allemaal om het vriendinnetje van The Joker. Of eigenlijk de ex-vriendin. The Joker heeft zijn knettergekke vriendin namelijk verlaten, en daar is zij natuurlijk niet blij mee. Om haar verdriet te verwerken, duikt ze de club in. Daar ontmoet ze Roman Sionis, beter bekend als Black Mask. Ofwel een bad guy die je liever te vriend wilt houden.

Harley Quinn sluit zich aan bij een groep vriendinnen om tegen de bendeleider Black Mask te vechten. En dat gaat er nogal hard aan toe.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de trailer:

De film is vanaf 6 februari in de Nederlandse bioscopen te zien.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.