Meerdere blockbusters uitgesteld, maar The Matrix 4 komt juist eerder

Nu aan het lezen

Reuring in Hollywood: blockbusters uitgesteld, maar The Matrix 4 komt juist eerder

Reuring in Hollywood: blockbusters uitgesteld, maar The Matrix 4 komt juist eerder

Er gebeurt nogal wat in Hollywood wat betreft de grote blockbusters die dit jaar uit zouden komen. Onder andere The Batman, de Dune-remake, The Flash en Shazam: Fury of the Gods worden stuk voor stuk uitgesteld. Dat heeft uiteraard allemaal te maken met de huidige pandemie waar de wereld nog steeds mee te maken heeft. Toch is er ook goed nieuws: de releasedatum van The Matrix 4 is juist vervroegd.

Warner Bros. laat The Matrix 4 maar liefst vier maanden eerder uitkomen dan gepland. Dat betekent dat deze nieuwste film op de agenda staat voor december 2021 – als de planning verder helemaal soepel verloopt natuurlijk. Volgens kenners heeft dat allemaal te maken met het feit dat Black Adam, een anti-helden-fillm, op de planning stond voor december 2021. Maar deze film lijkt nu helemaal te zijn geschrapt.

Verder zal de Dune-remake als alles goed gaat in oktober 2021 verschijnen. Dat betekent dat ook deze blockbuster ruim een jaar uitgesteld wordt.

The Matrix 4

Voor het vierde deel van The Matrix zien we Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss weer terug in hun rollen als Neo en Trinity. Andere bekende acteurs die we in dit deel terug zullen zien, zijn: Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris en Priyanka Chopra. De film zal geregisseerd worden door Lana Wachowski.

The Batman

Fans konden natuurlijk niet wachten om de The Batman te zien, met Robert Pattinson als Caped Crusador. Maar ook hier moeten we voorlopig nog even geduld voor hebben. Deze film zal waarschijnlijk pas in de maart 2022 in de bioscoop te zien zijn. Tot nu toe moeten we het dus nog maar even doen met de trailer van The Badman.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.