Boom Chicago opent virtuele deuren: bezoek live een comedyshow

Nu aan het lezen

Boom Chicago opent virtuele deuren: bezoek live een comedyshow

Afbeelding: Shutterstock.com/Fer Gregory

Boom Chicago opent virtuele deuren: bezoek live een comedyshow

In tijden van crisis is humor toch vaak de manier om hier doorheen te komen. Je ziet het aan alle memes die nu voorbij komen op social media. Het is een serieuze tijd, en juist daarom is humor zo belangrijk. De comedyshows van Boom Chicago zijn natuurlijk gecanceld. Maar gelukkig heeft de organisatie daar een perfecte oplossing voor bedacht.

Virtuele comedyshow

Boom Chicago brengt deze maand namelijk twee van hun beste comedyshows in drie delen naar YouTube. Het leuke hieraan is dat jij op deze manier toch nog live bij een comedyshow kunt zijn. Hiermee heb jij niet alleen het perfecte avondje ‘uit’, gewoon in je huiskamer, maar kun je ook Boom Chicago steunen in deze turbulente tijd.

Trump Up the Volume: Social Distance Edition

Op 14, 16 en 18 april brengen de comedy veteranen Pep Rosenfeld, Greg Shapiro en regisseur Andrew Moskos in drie delen hun show Trump Up the Volume. Hierin staat de Amerikaanse politiek centraal. Donald Trump, Joe Biden en Bernie Sanders zullen allemaal voorbij komen. Evenals de manier hoe Trump met de coronaslachtoffers in zijn land omgaat en het virus ziet als een persoonlijke aanval.

Met stand-up comedy en improvisatie laten de politieke comedians een eigentijdse, online versie zien van hun succesvolle show Trump Up the Volume. De show zelf is al sinds 2016 te zien en wordt continu geüpdate.

Going Steady

Op 21, 23 en 25 april spelen acteurs en geliefden Matt Castellvi en Stacey Smith hun geïmproviseerde show Going Steady. Het gaat over het leven, de liefde en alles hier tussenin.

Het koppel is drie avonden te zien terwijl ze de social-distance regels aan hun laars lappen door op elkaars schoot te kruipen en elkaars gezicht te betasten. Geheel legaal, want ze zijn tenslotte verloofd. Verwacht korte sketches, uitgebreide improvisaties en live muziek tijdens deze bijzondere Boom Chicago show.

Kaarten

De kaarten voor de avond zijn geheel op vrijwillige basis, dit zijn de richtlijnen:

Kaarten voor 1 avond:
– 1 avond regulier €10,-
– 1 avond 1 quarantine household €20,-
– 1 avond obstructed view €5,- (plaats iets over een deel van je scherm)
– 1 avond wij willen in de show kaartje €50,-: slechts 1 kaart beschikbaar per avond (Boom Chicago interviewt je en dan word je bij de show betrokken)

Je kunt Boom Chicago steunen via deze link.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.