Daniel Craig nog één keer James Bond voor 25e Bond-film - Vance

Nu aan het lezen

Daniel Craig nog één keer James Bond voor 25e Bond-film

Daniel Craig nog één keer James Bond voor 25e Bond-film

Het is altijd een emotioneel moment als een acteur afscheid neemt van zijn rol als James Bond. Gelukkig mogen we nog één keer genieten van Daniel Craig als 007-agent. “Ik wilde altijd al terug komen, ik had gewoon een pauze nodig”, vertelt de acteur tijdens The Late Show With Stephen Colbert.

Toch geen vrouw

In 2015 grapte Craig tijdens een interview dat hij ‘nog liever zijn polsen door zou willen snijden’ dan nogmaals de rol van James Bond op zich nemen. Tijdens zijn gesprek met Stephen Colbert legt hij uit dat het interview twee dagen na zijn opnames met Spectre plaatsvond. Hierdoor was de acteur te moe en uitgeput om een degelijk antwoord te geven.

De afgelopen twee jaar gingen er vaak geruchten dat Daniel Craig zou stoppen. Zo werd er zelfs hevig gespeculeerd over een vrouwelijke Bond. Volgens kijkers kwamen onder andere actrices Priyanka Chopra en Gillian Anderson (The X-Files) in aanmerking voor de rol als, in dit geval, Jane Bond. Helaas helaas, de voorstanders van diversiteit in de Bond-wereld moeten nog even wachten. Wie weet komen de actrices wel voor een Bond numero 26 in aanmerking.

Jubileum editie

We zijn verheugd om te horen dat Daniel Craig nog een laatste keer op het witte doek zal verschijnen als James Bond. De volgende Bond-film is namelijk extra bijzonder, het is de 25e editie. Er gaan al geruchten dat regisseur Yann Demange de jubileum-editie zal regisseren. Demange werkte tot nu toe vooral mee aan tv-series als Secret Diary of a Call Girl en Criminal Justice. Volgend jaar brengt hij zijn tweede film White Boy Rick uit, waarin Matthew McConaughey de hoofdrol speelt.

Het duurt nog even voor de nieuwste Bond-film uit komt. In 2019 komt de speciale 25-editie uit in Amerika. Daniel Craig vervult in de nieuwe film voor de vijfde keer zijn rol als James Bond. Tijdens het interview met Stephen Colbert geeft hij aan dat dit ook de laatste zal zijn: “Ik denk dat dit het is. Ik wil op mijn hoogtepunt stoppen.”

Foto: Shutterstock.com

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.