Darth Vader keert terug in nieuwe Star Wars film

Nu aan het lezen

Darth Vader keert terug in nieuwe Star Wars film

Darth Vader keert terug in nieuwe Star Wars film

De nieuwe Star Wars spin-off zal Rogue One: A Star Wars Story gaan heten. Deze film speelt zich af voor A New Hope en dat zorgt ervoor dat Darth Vader terugkeert in de film. De geruchten die we dus maandenlang hebben moeten horen zijn waar en daar zullen veel fans blij mee zijn.

Entertainment Weekly heeft dit gisteren bekendgemaakt met een uitgebreide special over de nieuwe film. Naast dat er dus oude bekenden terugkeren, zien we ook een aantal nieuwe personages. Felicity Jones, die genomineerd was voor een Oscar met haar rol in The Theory of Everyting, zal Jyn Erso spelen. Ze is veroordeeld voor een aantal misdaden en na gevangengenomen te zijn, wordt ze op een missie gestuurd. Door deze missie komt ze bij Darth Vader uit die haar missie bemoeilijk.

Naast haar zullen Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn en Forest Whitaker in de film spelen. Verder neemt Gareth Edwards (Godzilla) de regie op zich. Het is nog niet bekend wie Darth Vader zal gaan spelen.

De film komt is vanaf december in de bioscopen in Nederland te zien. De terugkeer van Darth Vader is een prima manier om het wachten op de achtste Star Wars-film wat aangenamer te maken.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.