DC fans opgelet: Warner Bros komt met online comic con event

Nu aan het lezen

DC fans opgelet: Warner Bros komt met online comic con event

DC fans opgelet: Warner Bros komt met online comic con event

Een groot event zullen we voorlopig nog even moeten overslaan door het coronavirus, maar dat betekent niet dat het Comic Con event helemaal niet door kan gaan. Warner Bros pakt het slim aan en organiseert een online event. Goed nieuws dus, voor alle fans van Batman, Spiderman, Wonder Woman en alle andere DC superhelden.

Even geduld

Fans moeten wel nog even geduld hebben, want het event zal pas 22 augustus plaatsvinden. Maar dan krijg je ook wat: vanaf 19 uur kun je vanaf je luie zetel gratis aanschuiven bij het event via de website. Het hele DC Fandome duurt in totaal maar liefst 24 uur.

Programma

Wat je kunt verwachten van het programma? De cast en makers van verschillende films en series zullen vertellen over de producties. Onder andere Batman, Shazam!, Superman, Wonder Woman en The Suice Squad staan op het programma.

Daarnaast zul je als bezoeker van dit online event ook exclusieve beelden zien én zul je als een van de eersten de nieuwste aankondigingen van Warner Bros te horen krijgen.

Fandome

Het DC Fandome zal uit vijf verschillende werelden bestaan. Bij DC WatchVerse kun je exclusieve filmvertoningen verwachten en komen acteurs aan het woord. Het DC YouVerse staat juist in het teken van content door de fans. Heb je een bijzondere DC tatoeage? Vergeet die dan vooral niet te uploaden, wie weet zie jij jezelf hier wel terug.

Verder is er nog het DC InsiderVerse, waarin je een kijkje in de creatieve wereld van de makers krijgt. Je ziet hier hoe films, strips, games en attractieparken worden ontworpen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.