Toffe beelden van Vans snowboardfilm 'First Layer'

Nu aan het lezen

Wintersport-kriebels: De eerste beelden van Vans snowboardfilm

Wintersport-kriebels: De eerste beelden van Vans snowboardfilm

Bij de echte wintersporters is het waarschijnlijk al begonnen met kriebelen, want over een week is het alweer kerst! Aankomend weekend, het weekend voor kerst, wordt vaak gezien als de start van het wintersportseizoen. Vans speelt hier fijn op in door de trailer van zijn project ‘First Layer’ online te gooien!

De trailer werpt een eerste blik op de snowboardfilm die waarschijnlijk aankomend jaar wordt uitgebracht. Vans laat onder de video weten: “Ons doel was het laten zien van onze Europese snowboardfamilie, inclusief rijders als Arthur Longo, Sami Luhtanen, Will Smith, Sparrow Knox, Markus Keller en meer..”

In de winter van 2015 heeft Vans de snowboarders gevolgd in onder andere Lampland, Patgonia en de Alpen en afdalingen en tricks vastgelegd waar nu een snowboardfilm van wordt gemaakt. Wanneer de film wordt gelanceerd is nog niet bekend, maar hij komt in ieder geval in combinatie met een 100-pagina’s tellend fotoboek met exclusieve shots van Vans huisfotograaf Matt George!

Tosca (22) is blogger en afstudeerder bij OKGO Media. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.