Trailer van Harry & Meghan: A Royal Romance is zo slecht dat het goed is

Nu aan het lezen

De nieuwe trailer van Harry & Meghan: A Royal Romance is zo slecht dat het goed is

De nieuwe trailer van Harry & Meghan: A Royal Romance is zo slecht dat het goed is

Sprookjes bestaan wél, bewezen prins Harry en diens toekomstige vrouw Meghan Markle. Afgelopen november maakten de twee bekend de rest van hun koninklijke leven samen door te brengen. Good for them, en fijn voor ons: want de droom om als klein meisje (of jongetje) later een prins of prinses te worden, is hiermee realiteit geworden.

We kunnen dan ook geen genoeg krijgen van verhalen, foto’s en scoops over de newlyweds to be. Van roddels over de jurk en de gastenlijst (zullen de exen van Harry uitgenodigd zijn?) tot wanneer het paar hun eerste koninklijke kroost zal ontvangen. Met Britse klasse heeft het geroddel natuurlijk weinig op, maar televisienetwerk Lifetime heeft daarvoor een oplossing.

Geroosterde kip

In een nieuwe trailer van de semi-kwalitatieve speelfilm Harry & Meghan: A Royal Romance die uitkomt in mei zijn we getuige van het prille begin tot het sprankelende hoogtepunt van dit liefdeshuwelijk. Het is gebaseerd op de verhalen die we inmiddels kennen: dat Harry en Meghan samen een kip braadden in hun Nottingham Cottage tijdens het aanzoek, dat de twee dikke vrienden zijn met familie en koninklijke echtpaar William en Kate en dat zij op hun beurt blij zijn voor Harry, die nu niet meer hun koelkast zal plunderen.

Hoogtepunten van de Harry & Meghan: A Royal Romance trailer zijn onder meer Kate die tegen Harry zegt dat ‘Peter Pan niet voor eeuwig in Neverland kan blijven.’ Ook zijn we getuige van nog een truth bomb uit Kates mond. “Ze is Amerikaans, ze is gescheiden… Ben je hier klaar voor?”

O ja, daar zijn we klaar voor. Niet alleen smullen we van elke poging het leven van de royals in kaart te brengen, het zijn ook de acteurs die een (soort van) look-a-like zijn van de real deal. Het heeft iets tenenkrommends maar maakt dat je tegelijkertijd niet kunt wachten nog een Google Search los te laten op Harry en Markle en haar voormalige acteercarrière. Is het al 13 mei?

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.