De verlovingsfoto's van Prince Harry en Meghan Markle zijn hier

Nu aan het lezen

De romantische verlovingsfoto’s van Prince Harry en Meghan Markle zijn hier

De romantische verlovingsfoto’s van Prince Harry en Meghan Markle zijn hier

Meghan Markle en Prince Harry zijn nu al hét koppel van 2018. Wat wil je ook met twee bekende, jonge mensen die overduidelijk tot over hun oren verliefd zijn?

Prince Harry en Meghan Markle geven in aanloop naar hun bruiloft in het voorjaar vandaag officiële verlovingsfoto’s vrij. Het materiaal werd geschoten op het terrein van het Frogmore House in Windsor.

Ring

Het verloofde paar poseert hand-in-hand voor een formele foto op de buitentrap van het landgoed, hij gekleed in een blauw pak en zij in een glamoureuze jurk en natuurlijk dé verlovingsring.

In één zwart/wit-foto wikkelt de prins Meghan Markle in zijn winterjas tegen het koude weer en zij raakt daarbij liefdevol zijn wang aan.

Die ring is, zoals bekend, gemaakt van een diamant uit Botswana en twee diamanten uit de privécollectie van prinses Diana. De voormalige actrice sluit op de foto gelukzalig haar ogen in de handen van haar prins. Een sprookje of de realiteit: het is niet te onderscheiden maar dat maakt fans geen bal uit.

Alexi Lubomirski

De verlovingsfoto’s werden eerder deze week gemaakt door fotograaf Alexi Lubomirski. Die zei dat het een ongelooflijke eer was te worden gevraagd om dit evenement vast te leggen maar ook een groot privilege om uitgenodigd te worden en getuige te zijn van de liefde van dit jonge stel. “Ik kan het niet helpen om te glimlachen wanneer ik kijk naar de foto’s die ik van hen heb gemaakt”, aldus de Poolse fotograaf.

Het beeldmateriaal komt een paar weken na de officiële aankondiging van het paar in het huwelijksbootje te stappen. Een paar dagen eerder waren de newlyweds to be gefotografeerd op weg naar de allereerste officiële kerstlunch bij Queen Elizabeth.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.