Deze afkickkliniek helpt je van je cryptoverslaving af

Nu aan het lezen

Deze afkickkliniek helpt je van je cryptoverslaving af

Deze afkickkliniek helpt je van je cryptoverslaving af

Je kunt niet meer de dag doorkomen zonder de beurs van de cryptomunten in de gaten te houden. ’s Nachts word je badend in het zweet wakker omdat je droomde dat de waarde van de munt waar je het meeste geld in hebt zitten volledig ingestort is.

Je kunt de normale, dagelijkse taken niet meer doen omdat je alleen maar bezig bent met de waarde van bitcoin, ether en rippel. Als dit zo is, is er goed nieuws voor je. Er is namelijk een afkickkliniek die je van je cryptoverslaving afhelpt.

Om volledig af te kicken van deze verslaving, moet je in Schotland zijn. Bij Castle Craig Hospital om precies te zijn. Hier staat namelijk een luxe afkickkliniek die voorheen alleen gericht was op alcohol- en drugsverslaafden, maar tegenwoordig ook mensen met een cryptoverslaving helpt.

Gokverslaving

Volgens de artsen van de kliniek is een cryptoverslaving vergelijkbaar met een gokverslaving. Want ja, als je het even heel logisch bekijkt is het handelen in cryptomunten ook gewoon gokken natuurlijk.

De symptomen van een cryptoverslaving liegen er niet om. Volgens de afkickkliniek heb je last van spierspanning en angst. Maar ook constant online koersen checken en aan handelen blijven denken terwijl je met andere zaken bezig bent. Je bent eigenlijk gewoon volledig geobsedeerd door de munten.

Tips

Als je het idee hebt dat je zelf te maken hebt met een cryptoverslaving, maar geen dure afkickkliniek kunt betalen, dan heeft de kliniek een paar tips voor je.

  • Betaal altijd eerst je rekeningen voordat je verder gaat handelen in de cryptomunten;
  • Ga met mensen om die niets met de hele cryptohype hebben;
  • Steek je hoofd niet in het zand als het om schulden gaat en zoek hulp.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.