Nieuwste Charlie's Angels trailer laat zien hoe badass deze vrouwen zijn

Nu aan het lezen

Nieuwste Charlie’s Angels trailer laat zien hoe badass deze vrouwen zijn

Nieuwste Charlie’s Angels trailer laat zien hoe badass deze vrouwen zijn

Charlie’s Angels kennen we al uit de jaren 2000 en 2003. De Angels werden toen gespeeld door Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. Oorspronkelijk was dit toen al een remake van de televisieserie die in 1976 en 1981 op de buis te zien was. Inmiddels hebben Charlie’s Angels weer een nieuwe invulling gekregen. Zo wordt het verhaal opnieuw in een moderner jasje gestoken.

Charlie’s Angels

De actrices Kristen Stewart (Still Alice), Naomi Scott (Power Rangers) en Ella Balinska (A Modern Tale) mogen zich dit keer de Angels van Charlie noemen. De badass vrouwen doen er alles aan om de wereld te redden. En dat gebeurt natuurlijk wel op hun eigen manier.

De slimste en dodelijkste vrouwen komen bij elkaar en worden onderverdeeld in verschillende Angels-teams. Samen moeten zij de gevaarlijkste missies voltooien. Voor de belangrijkste Angels in deze film betekent dit dat zij moeten afrekenen met een jonge systeemingenieur die gevaarlijke technologie in handen heeft.

De film is geregisseerd door Elizabeth Banks, die zelf ook te zien is in de film. Eén ding is in ieder geval duidelijk: met deze film laat ze zien hoe badass de Angels zijn.

Trailer

Inmiddels is de nieuwste trailer uit en dat laat zien dat we behoorlijk wat actie in deze film kunnen verwachten. De film zelf is volgende maand al te zien in de Nederlandse bioscopen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.