Deze 'A Bad Moms Christmas' gifjes wil je zien voordat het december is

Nu aan het lezen

5 ‘A Bad Moms Christmas’ gifjes die je wilt zien voor het december is

5 ‘A Bad Moms Christmas’ gifjes die je wilt zien voor het december is

Toegegeven, A Bad Moms Christmas klinkt als je volgende culturele nachtmerrie. Je voorziet oververmoeide Amerikaanse vrouwen, huishoudelijke chaos en een kalkoen die vast niet op tijd klaar is. Oh boy oh boy, what a joy! Afgezaagd, ik hoor je. Ware het niet dat deze film een tikkeltje anders is, één die imperfectie hoog in het vaandel heeft staan.

Laat me je meenemen naar de absolute highlights van de teaser-trailer en de reden waarom mensen nu al roepen dat de makers een mom-award winnen. Mom en vrouw of niet, wij herkennen ons bijzonder in het december-stresscircus waarin ze zich bevinden.

We beseffen ons ten volste dat het nog hartje zomer is, maar voorbereidingen – of beter gezegd, het gebrek daar aan – komen nooit te vroeg. Kijk maar mee.

Decemberstress

 1. Bier

  De ‘bad moms’ shoppen de verplichte kerstinkopen terwijl ze bier drinken en klagen over decemberstress. What’s not to love? Iedereen vindt cadeautjes reuze leuk, totdat het kopen ervan meerdere dagdelen in beslag neemt. Om het ongemak enigszins te compenseren, nemen de ‘bad moms’ een trouwe vriend op sleeptouw. Elkaar, en een fles bier.

 2. Harsen tot je een ons weegt

  Ze beklagen het feit dat elke vrouw in de VS (en daarbuiten) een kale vagina beoogt – en gebruiken überhaupt het woord vagina in plaats van een verdoezelende ‘vajayjay’ of ‘down there’.

 3. De cast

  Susan Sarandon als de cowboyhoed dragende moeder van Carla (als er een film is over moeders en powervrouwen, dan hoort Susan erin).
  Cheryl Hines
  Christine Baranski
  Peter Gallagher
  Het ‘bad mom’ trio (o.a. Mila Kunis) dat bier drinkt op een roltrap
  Een kameel
  Jay Hernandez

 4. Quality time

  Ze besluiten geen kerstboom te kopen zodat ze geen tijd kwijt zijn en kunnen genieten van hun gezin

 5. Ze kiezen voor zichzelf. Period.

  Een relaxte houding aanmeten terwijl de adrenaline door je lijf giert, géén boom nemen ondanks felle kritiek van je moeder (‘moeders genieten niet, die maken het anderen naar het hof’)

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.