Deze mini-kooktutorials zijn ontzettend aandoenlijk - Vance

Nu aan het lezen

Deze mini-kooktutorials zijn ontzettend aandoenlijk

Deze mini-kooktutorials zijn ontzettend aandoenlijk

Hoe is dit gemaakt? En vooral: door wie? Het account achter deze miniatuur-kookfilmpjes roept veel vragen op, maar geeft vooral veel kijkplezier.

Op de een of andere manier is het extreem aandoenlijk om te zien dat er veel tijd is gestopt in het bouwen van een mini-keuken, inclusief mini-oven en dat alles aangestuurd door echte mensenhanden. Overigens ziet het eten er voor een ogenschijnlijk fictieve keuken bijzonder goed uit. Zoals deze geroosterde kalkoen met garnering.

Of wat dacht je van een kleine zoete traktatie naast de koffie. Let wel: alles in de video’s is echt en dus eetbaar. Dat maakt het verlangen naar een mini ovengerecht nog groter. Helaas is de drempel om zelf een maaltijd ter grote van je holle kies te maken net iets te hoog.

De Koreaanse eigenaresse van het Facebook-account Minime Miniature waar de video’s op verschijnen, maakt alles zelf.

Donuts!!!!

Eerder schreef ik over de lessen die je leert als pizzabakker. Ik wil de volgende watertandende gif graag hieraan toevoegen.
Hier mag best een grote variant van worden gemaakt.

Niet alleen het voedsel en de keuken is gebouwd door de Koreaanse kunstenares, ook de blender waarmee een verfrissend drankje kan worden gemaakt, werd door haar gekleid en voorzien van batterijen. Iemand een mandarijnen mini-shake?

Mandarijntjes vormen de basis voor een mini-shake

Wat een schattige blender!

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.