De AppScooter: Combinatie tussen de Iphone en een Tesla

Nu aan het lezen

Deze nieuwe scooter is een combinatie tussen de Iphone en een Tesla

Deze nieuwe scooter is een combinatie tussen de Iphone en een Tesla

Ben je klaar met elke dag te moeten reizen met die overvolle trein, tram of metro? Wil je jezelf het liefst zo duurzaam mogelijk vervoeren, maar ben je stiekem te lui om te fietsen? Dan is de AppScooter de ideale oplossing!

De scooter is met ingebouwde wifi, 4G en spraakbesturing volgens de makers ook wel een combinatie tussen een Iphone en een Tesla. De scooter rijdt elektrisch en houdt het onder de meest ideale omstandigheden zo’n 150 kilometer vol op een volle accu. Volgens de makers is de scooter 150% sneller dan bijvoorbeeld de Vespa LX50. De AppScooter trekt in 3,9 seconden op van 0 naar 45 km/h, terwijl de Vespa hier zo’n 9,9 seconden over doet.

Het meest innoverende aspect aan de scooter is het grote touchscreen in het dashboard. Naast het tonen van de snelheid ben je met de nieuwe AppScooter in staat om verschillende apps te installeren. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps, maar ook aan Spotify en WhatsApp. Met de spraak-besturing vertel je de scooter gemakkelijk waar hij je heen moet navigeren en naar welk nummer je graag wilt luisteren.

appscooter

De scooter is uitgerust met verschillende sensoren waarmee hij alle settings en statistieken bij houdt. Door de 3G-verbinding ontvang je real-time updates die jij scooter slimmer en beter maken. Daarnaast wordt er direct een alert verstuurd wanneer er een defect gedetecteerd wordt en kan er gelijk een afspraak met de garage gemaakt worden.

Met de bijbehorende app bekijk je heel makkelijk de batterij status, kun je het geluid van je toeter instellen en kun je hem door de ingebouwde GPS altijd in de gaten houden. Zo wordt het stelen van de scooter totaal zinloos, omdat hij altijd terug te vinden is!

De AppScooter is alleen in de voorverkoop te koop en wordt verwacht in 2016. De prijzen beginnen bij €2990,00!

Tosca (22) is blogger en afstudeerder bij OKGO Media. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.