Disney planning van films tot 2027: nieuwe Avatar en Star Wars

Nu aan het lezen

Disney planning van films tot 2027: nieuwe Avatar en Star Wars

Disney planning van films tot 2027: nieuwe Avatar en Star Wars

Disney is van plan om de komende tijd nogal wat films te gaan produceren. Alle fans opgelet: want tot maar liefst 2027 staan er een hoop goede films op de planning. Uit een lijst met de hele planning blijkt dat we voorlopig nog even geen afscheid hoeven te nemen van Avatar of Star Wars. In 2027 staat namelijk Avatar 5 gepland.

Disney planning

Na Star Wars: The Rise of Skywalker zal er wel een punt gezet worden achter de ‘Skywalker saga’, maar dat betekent voor Disney niet dat dit ook het einde voor Star Wars is. Op 16 december 2022 staat er een Star Wars film zonder titel op de planning, schrijft Variety. De tweede film van Avatar zou in 2016 al in de bioscopen draaien, maar dat werd uitgesteld.

Verder is te zien in de planning dat er de komende jaren nog een hoop nieuwe films voor Marvel, Pixar en andere animatie- en live-action films zullen komen. Daar zal later nog meer informatie over bekend worden.

21st Century Fox

Al deze nieuwe data van de films zijn het gevolg van de fusering tussen Walt Disney Studios en 21st Century Fox. Disney heeft namelijk de filmstudio’s, producenten en meer dan vierhonderd tv-zenders daarvan overgenomen. Dat betekent dat Disney nu de rechten in handen heeft van onder andere X-Men, Deadpool, The Simpsons en Family Guy.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.