Dit is al bekend over de nieuwste iPhone - Vance

Nu aan het lezen

Dit is al bekend over de nieuwste iPhone

Dit is al bekend over de nieuwste iPhone

Elk jaar is weer dezelfde situatie: de nieuwste iPhone en andere producten van Apple zullen in het najaar weer in de winkels verschijnen. Voor die tijd doen alle techwebsites hun best om als eerste bij alle nieuwe updates te zijn. Dat zorgt er ook voor dat er heel wat gespeculeerd wordt over nieuwe modellen én dat er hier en daar wat informatie gelekt wordt. Zo ook dit jaar weer.

Tijdens dit event zullen we meer te weten komen over iOS 13 en macOS Catalina. Waarschijnlijk zal er ook nieuws zijn over Apple TV Plus en Apple Arcade. Daar is verder nog niet heel veel over bekend, in tegenstelling tot de iPhones.

Nieuwste iPhone

Later vandaag zullen de nieuwste modellen getoond worden op het Apple hoofdkantoor in Californië. Het is pas een jaar geleden dat Apple de iPhone XS, XS Max en XR onthulde. Er wordt dan ook verwacht dat er ook dit jaar weer drie nieuwe modellen zullen verschijnen. Namelijk een standaard model, een groter model en een ‘budget’ model.

De grootte van de modellen zullen waarschijnlijk hetzelfde zijn als hun voorgangers. Wel gaat het gerucht dat één van de nieuwe modellen maar liefst drie (!) camera’s krijgt. Namelijk een groothoek-, supergroothoek en een telelens.

Verder wordt er gespeculeerd dat deze drie iPhones allemaal een nieuwe processor krijgen, een A13. Hiermee zal het zelfs mogelijk worden om met een iPhone ook andere toestellen op te laden. Handig voor wanneer je vriend(in) bijna zonder batterij zit en de jouwe nog helemaal opgeladen is.

Prijs

Wat de prijzen zullen worden van deze modellen, blijft nog even onbekend. In de meeste gevallen worden de modellen elk jaar iets duurder, maar het is de vraag of dat dit jaar ook zal gebeuren. Vorig jaar verliep de verkoop van de iPhones namelijk niet heel goed en daalde deze zelfs met 15 procent.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.