Dit wil je: Vans brengt eerbetoon uit aan The Simpsons

Nu aan het lezen

Dit wil je: Vans brengt eerbetoon uit aan The Simpsons

Dit wil je: Vans brengt eerbetoon uit aan The Simpsons

Vans heeft een nieuwe collectie uitgebracht. Liefhebbers van The Simpsons kunnen waarschijnlijk niet wachten totdat ze deze parels zelf aan hun voeten kunnen dragen. De nieuwe collectie is namelijk een eerbetoon aan het iconische Amerikaanse gezin.

Vans x The Simpsons

Het schoenenmerk legt zelf uit dat ze op deze manier terugblikken op de memorabele momenten uit de serie. De collectie is beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen en kinderen en bestaat uit de iconische Vans modellen. Daarbij is het ook nog mogelijk om je eigen paar Vans te ontwerpen met de patronen van The Simpsons.

De collectie bestaat overigens niet alleen uit de schoenen, maar ook uit rugtassen, t-shirts, truien, hemdjes, jassen, petten, hoedje én sokken. En dat natuurlijk allemaal met je favoriete karakters van The Simpsons. De prijzen van de collectie variëren van 12 euro voor de sokken, tot 120 euro voor een paar hoge sneakers.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.