Draad kwijt in Game of Thrones? Deze kaart geeft overzicht

Nu aan het lezen

Draad kwijt in Game of Thrones? Deze kaart geeft een overzicht

Draad kwijt in Game of Thrones? Deze kaart geeft een overzicht

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver. Op 24 april begint seizoen 6 van Game of Thrones. Door de nieuwe trailers die uitgebracht zijn, komen we steeds meer te weten over hoe het verhaal verder zal gaan. Mocht je nu toch even de draad kwijt zijn geraakt, dan is er nu een interactieve kaart die je precies laat zien waar wat is gebeurd.

Let op: De kaart bevat spoilers als je seizoen 5 nog niet gezien hebt!

De intro van de serie is natuurlijk geweldig (bekijk ook deze 360 graden versie), maar veel duidelijker worden we er niet van. Hoe liggen de koninkrijken ten opzichte van elkaar? En waar ligt Mereen nou precies? Deze kaart van SB Nation maakt het allemaal overzichtelijk.

De kaart geeft inzicht in de steden door uitleg te geven waar we in seizoen 5 zijn gebleven. En dat is heel handig, want seizoen 5 is al bijna weer een jaar geleden. Dus het kan maar zo dat je iets vergeten bent. Je hoeft dus ook niet meer de afleveringen terug te kijken (tenzij je dat leuk vindt). Als je op een icoontje klikt, wordt er kort verteld wat er precies gebeurd is en wie er bij betrokken zijn. Mocht het je nu nog niet duidelijk zijn, dan kun je ook nog de megatrailer van seizoen 6 bekijken.

Plattegrond van Game of Thrones

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.