Drie nieuwe trailers voor Black Mirror seizoen 5 - Vance

Nu aan het lezen

Drie nieuwe trailers voor Black Mirror seizoen 5

Drie nieuwe trailers voor Black Mirror seizoen 5

Het is inmiddels al het vijfde seizoen van Black Mirror, en we kunnen ook van dit seizoen een hoop nieuwe inzichten verwachten. Het vijfde seizoen telt helaas maar drie afleveringen, wat de helft minder is dan het vorige seizoen. Toch zullen ook deze afleveringen waarschijnlijk weer spraakmakend zijn. Ze zijn namelijk geschreven door Charlie Brooker, die grotendeels van Black Mirror heeft bedacht.

Seizoen vijf zal vanaf 5 juni te zien zijn. Tot die tijd moeten we het met de trailers doen. Gelukkig zijn deze ook zeker het bekijken waard.

Smithereens

In de eerste aflevering ‘Smithereens’ staat Andres Scott, bekend van o.a. Sherlock, centraal. Hij is aan het werk als taxichauffeur, maar heeft een verborgen agenda. Hij komt in het middelpunt van de belangstelling te staan op het moment dat een gewone dag volledig uit de hand loopt.

Rachel, Jack and Ashley, too

In de aflevering Rachel, Jack and Ashley too, zien we niemand minder dan Miley Cyrus in de hoofdrol. In de serie speelt ze ook een bekende ster, wiens leven niet zo rooskleurig is als dat het lijkt. Er worden poppen verkocht die op de ster lijken, en wiens stem het ook heeft. Een leuk idee voor fans die haar dichtbij zich willen hebben, maar in de realiteit blijkt dit toch net even anders te gaan.

Striking Vipers

In Striking Vipers zien we twee oude schoolvrienden die besluiten om hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen. Daardoor veroorzaken ze een reeks gebeurtenissen die hun leven voor altijd kan veranderen. De hoofdrollen worden vervuld door Anthony Mackie, bekend van Avengers: Endgame, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff en Ludi Lin.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.