Jeugdsentiment: Donald en Dagobert Duck keren terug met DuckTales

Nu aan het lezen

Jeugdsentiment: Donald Duck en Dagobert Duck keren terug in nieuwe serie DuckTales

Jeugdsentiment: Donald Duck en Dagobert Duck keren terug in nieuwe serie DuckTales

Kreeg jij ook geen genoeg van alle series die maar iets te maken hadden met Disney? Ik in ieder geval niet. DuckTales was daar één van en ik kon blijven kijken naar de avonturen van Donald Duck, zijn neefjes en grumphy Oom Dagobert.

Voor degene die net zo fan waren van DuckTales als ik heb ik goed nieuws, want er komt een nieuwe (kinder)serie van de getekende eendjes. Acteurs als David Tennant en Danny Pudi spreken de stemmen in van de animaties en ik moet zeggen, de neefjes Heuy, Duey en Louie klinken meer als volwassen mannen met een piepstem dan kwakende kids, maar dat maakt de serie niet minder leuk.

De serie zal deze zomer worden uitgezonden op Disney XD. Voor nu kunnen we genieten van de trailer en de legendarische themesong. En voor als je de themesong iets langer wilt beluisteren, check dan de video waarin de cast het liedje inzingt. “DuckTales, oehoee!”

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.