Zien: eerste beelden van het tweede seizoen 'Undercover'

Nu aan het lezen

Zien: eerste beelden van het tweede seizoen ‘Undercover’

Zien: eerste beelden van het tweede seizoen ‘Undercover’

Fans van de Nederlandse hitserie Undercover op Netflix kunnen hun geluk niet op: het tweede seizoen komt er namelijk aan. We moesten even geduld hebben, maar de datum waarop het tweede seizoen te zien is, is nu eindelijk bekend.

Vanaf 6 september kunnen we ons weer onder laten dompelen in de wereld van drugs en illegale wapenhandel.

Undercover

Waar we het eerste seizoen vooral terecht kwamen in een drugswereld, staat illegale wapenhandel centraal in het tweede seizoen. Hierin zullen we Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmers (Tom Waes) weer zien, evenals Ferry Bouman (Frank Lammers).

Kim is inmiddels gestopt met haar werk voor de politie en werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie. Bob werkt wel nog steeds als agent. In dit seizoen wordt een wapenhandel ontdekt die gestart is in Syrië, maar ondertussen uitgebreid is naar België. Bob gaat hierbij weer undercover.

Derde seizoen

Elise Schaap versprak zich een paar maanden geleden al toen ze te gast was in de talkshow Jinek. Wat ze toen al verklapte, was dat er ook een derde seizoen zou komen van de hitserie Undercover. Nu is dit ook door Netflix bevestigd.

Nieuwsgierig geworden hoe het tweede seizoen zal verlopen? Bekijk hier de eerste beelden:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.