Nu te zien: eerste trailer van het nieuwe seizoen van The Mandalorian

Nu aan het lezen

Nu te zien: eerste trailer van het nieuwe seizoen van The Mandalorian

Nu te zien: eerste trailer van het nieuwe seizoen van The Mandalorian

Het moment is eindelijk daar! Disney gooide gisteren de eerste trailer van het tweede seizoen van The Mandalorian online. Een hoop fans zijn blij om eindelijk weer wat van de Disney+ hitserie te zien. We kunnen dan ook niet wachten tot dit tweede seizoen begint.

The Mandalorian

In het eerste jaar van Disney+ was The Mandalorian dé hitserie op het streamingplatform. Niet heel gek, aangezien het ook de enige original serie van Disney was. Mocht je even helemaal gemist hebben waar dit over gaat? Dan helpen we je geheugen even. Want memes met Baby Yoda heb je vást wel voorbij zien komen.

Seizoen twee

Dankzij de nieuwste trailer van seizoen twee weten we eindelijk wat we kunnen verwachten van dit nieuwe seizoen. We zien naast Mando natuurlijk ook de ster van de serie, Baby Yoda, ofwel The Child. Dat is niet geheel verrassend, aangezien er alles aan gedaan werd om het schattige wezentje veilig thuis te brengen.

De trailer laat een beetje zien welke kant het verhaal op zal gaan. We horen een vrouwenstem die zegt dat The Child teruggebracht moet worden naar Jedi. Mando vraagt zich af waarom hij dit moet doen, waar hij een vaag antwoord op krijgt.

Trailer

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier de nieuwste trailer van The Mandalorian. En nog even geduld: vanaf 30 oktober is het nieuwe seizoen te zien op Disney+.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.