Eerste trailer van Frozen 2 geeft glimp van duisterder verhaal

Nu aan het lezen

Eerste trailer van Frozen 2 geeft glimp van duisterder verhaal

Eerste trailer van Frozen 2 geeft glimp van duisterder verhaal

Disney heeft het maar druk dit jaar. In 2019 verschijnt The Lion King, Aladdin, Dumbo én er komt een vervolg op de hit-film Frozen. Van die laatste is gisteravond voor het eerst een trailer verschenen. En die belooft een duister verhaal voor Frozen 2.

Wat er precies aan de hand is in Arendelle, dat weten we niet. Maar de trailer belooft weinig goeds voor het fictieve land. We zien dat Anna over gevaarlijk uitziende stenen probeert te klimmen. Elsa gebruikt haar magie om over een stormachtige zee te komen. En Elsa en Olaf worden uiteindelijk omringd door vuur. En we zien zelfs hoe Anna het zwaard van Kristoff grijpt en iemand aanvalt.

En dan blijven wij achter met de vraag: wat is er allemaal aan de hand? Een echt antwoord geeft de trailer niet, maar op Twitter laten veel mensen weten alsnog enthousiast te zijn. En natuurlijk zijn er allerlei theorieën. Misschien veroorzaakt de klimaatverandering wel problemen!

November

We zullen nog even moeten wachten om te ontdekken wat er precies gebeurd in het vervolg op de kaskraker uit 2013. Op 20 november moet de film in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Maar gelukkig kunnen we er vanuit gaan dat er in de tussentijd nog wel meer trailers komen, die misschien ook wel meer over het verhaal vertellen.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.