Eindelijk: Friends komt naar Netflix - Vance

Nu aan het lezen

Eindelijk: Friends komt naar Netflix

Eindelijk: Friends komt naar Netflix

How you doin’? Friends is een van de meest bekeken tv-series aller tijden, het begin van al je inside jokes én de steun en toeverlaat op al je blauwe maandagen. Toch kon je de levens van je zes favoriete besties niet volgen op Netflix. Tot nu! Laat die DVD-box van Friends maar in de kast staan. Je kan voortaan alle liefdesperikelen van Rachel en Ross vanaf je eigen laptop scherm bekijken.

Voornemen #1: Friends bingen

Dat zijn nog eens goede voornemens. Vanaf 1 januari 2018 staat Friends op Netflix. En dan hebben wij het niet over een klein voorproefje van een seizoen. Nee, Netflix trakteert ons in één keer op de hele taart, van seizoen 1 tot en met 10. Dat zijn 236 afleveringen. Hoe beter je nieuwe jaar te beginnen dan met een flinke binge-sessie van je favoriete sitcom?

 De afleveringen van Friends worden nog altijd door velen bekeken. Alhoewel de sitcom na tien mooie jaren in 2004 tot een einde kwam, leefde de serie voort in onze harten. Naast de spin-off serie Joey gericht op het leven van Joey Tribbiani, was Friends nog altijd te zien op televisie. Zo wordt het nog steeds uitgezonden op televisiezenders als RTL 5 en Comedy Central. Toch zijn we kritisch als het om Friends gaat: we willen de serie het liefst altijd, overal en zo veel mogelijk zien. Netflix kan ons dit bieden en dat betekent: Friends in de trein, de bus, de auto en zelfs in het vliegtuig – het houdt niet op! Leg je onesie alvast klaar, de december-maand is zo voorbij.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.