Je kan eindelijk suggesties toevoegen in Snapchat

Nu aan het lezen

Je kan eindelijk suggesties toevoegen in Snapchat voor je vrienden

Je kan eindelijk suggesties toevoegen in Snapchat voor je vrienden

Er is eindelijk een betere manier om meer volgers te krijgen op Snapchat. Eindelijk, omdat de app weigert te vertellen wie je zou moeten volgen. Er zijn geen lijsten met suggesties of kleine knopjes her en der die je smeken iemand te volgen. Je moest naar buiten gaan en zélf mensen vinden die je wilt volgen.

Onhandig

Tot nu toe. TechCrunch komt met het – voor liefhebbers – heugelijke nieuws dat naast de recente lancering van ‘Memories‘, Snapchat stilletjes een nieuwe feature heeft toegevoegd. Er is nu een optie in Snapchat die een vriend kan suggereren iemand te volgen. Snapchat bevestigt dat de feature nieuw is.

Sinds de lancering van Verhalen in 2013, proberen veel gebruikers een groot followersbestand op te bouwen. Van muzikanten tot modellen en atleten; mensen hebben hun Snap publiek weten te vergroten tot miljoenen.

Zo doe je een suggestie

Snapchat Suggest AddAls je naar de verhalen lijst gaat moet je tikken en iemands naam vasthouden, hierna verschijnt een nieuwe optie.

Tik op het blauwe pijltje rechts en dan kan je het account naar andere mensen sturen.

Zij zullen het ontvangen als een privé chatbericht. Vanaf daar kan de ontvanger het suggereerde account zien, inclusief profielfoto en een ‘add’ knop.

TechCrunch voorziet dat de nieuwe knop een hit wordt onder Snapchat celebrities, die hun volgers kunnen vragen zichzelf met hun vrienden te delen.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.