Filmavondje? Kijk elke avond een gratis film van Pathé

Nu aan het lezen

Filmavondje? Kijk elke avond een gratis film van Pathé

Filmavondje? Kijk elke avond een gratis film van Pathé

Een serie bingen kan natuurlijk heerlijk zijn, vooral als je zeeën van vrije tijd hebt. Maar wat dacht je van een ‘ouderwets’ filmavondje? Ook dat is op zijn tijd namelijk wel erg lekker. Je wordt niet in de verleiding gebracht om nóg een aflevering te kijken en kunt de rest van je avond nog aan iets anders spenderen, mocht je dat nodig vinden.

Goed nieuws, want in deze tijden kunnen we waarschijnlijk allemaal wel wat extra films gebruiken. Vanaf maandag 6 tot dinsdag 28 april kun je daarom elke dag genieten van een gratis film van Pathé. Dus bereid je voor: haal de popcorn alvast in huis, maak van je huiskamer een knusse bioscoop en laat die filmavondjes maar beginnen!

Elke dag een gratis film

Alles zal voorbij komen, van romcom tot actie en van thriller tot familiefilms. Pathé heeft aan alles gedacht, want je kunt zelfs een unieke popcornbak van Pathé uitprinten zodat het lijkt alsof je écht in de bioscoop zit.

Het klinkt natuurlijk ideaal, elke dag een gratis film. Maar hoe werkt het dan precies? Iedere ochtend om 9 uur deelt Pathé Thuis een unieke code via de social media kanalen. Deze blijft geldig tot ’s avonds 23.59 uur. Dankzij die code is het mogelijk om de film van de dag te bekijken. De films bekijk je via Pathé Thuis. Mocht je hier nog geen account voor hebben, dan is het verstandig om deze gratis aan te maken. Je betaalt alleen voor de film die je wilt zien, maar de komende weken hoef je daar dus niet voor te betalen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.