Emma Watsons repetitie van Beauty and the Beast is alles wat je hoopte

Nu aan het lezen

Emma Watsons repetitie van Beauty and the Beast is alles wat je hoopte

Emma Watsons repetitie van Beauty and the Beast is alles wat je hoopte

Emma Watson als Belle in de Disney live-action remake van Beauty and the Beast is simpelweg een droomcombinatie. Watson kennen we al als uiterst talentvolle actrice in de rol van onder meer Hermelien Griffel en als voorvechter voor vrouwenrechten.

Over een half jaar jaar verschijnt ze als de mooie, slimme hoofdrolspeler naast Dan Stevens (Beest) en ongeveer alle steracteurs uit Groot-Brittannië denkbaar.

Repetitie

Welke rol Watson ook aanneemt, die van activist of filmpersonage, ze doet het met jaloersmakende verve. Haar welbespraaktheid betovert menig fan en lichtvoetige stem met hoge noten en charming as ever Britse accent maken alleen al de volgende table read tot waar genot. Het gaat om een repetitie van Belle and the Beast waarin Watson en Stevens hun tekst oefenen.

Het zijn de eerste beelden van Emma als Belle, nadat de ‘teaser trailer‘ uitkwam.

De setting is ‘saai’: slechts een tafel, stoelen en simpele outfits zijn het podium waar de steracteurs hun zegje moeten doen.

Verlangen

Wat is daar bijzonder aan, vraag je je af? Juist door deze basic attributen, zie je dat het acteren van deze mensen van ongelooflijke kwaliteit is. De paar zinnen in de reading doen ons verlangen naar meer.

Want je kan je voorstellen: als Emma alleen al in normale kleding aan een tafel het verhaal tot leven wekt, hoe mooi moet de film met kostuums, effecten en decor dan wel niet worden?

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.