Emma Watson en Robert Pattinson hebben reünie tijdens Golden Globes

Nu aan het lezen

Reünie van Emma Watson en Robert Pattinson tijdens Golden Globes

Reünie van Emma Watson en Robert Pattinson tijdens Golden Globes

De uitreiking van de Golden Globes 2018 was een spektakel. Het was inhoudelijk, belangrijk en ronduit historisch met de emotionele speech van Oprah en hilarische openingstoespraak van Seth Meyers die en passant een paar sneren uitdeelde aan mannelijk Hollywood.

Toch valt dat volgens Harry Potter fans in het niet bij de ontmoeting van twee fenomenale (en mag ik wel zeggen bijzondere aantrekkelijke) Harry Potter personages.

Harry Potter en de Vuurbeker

Dreuzels Emma Watson (Hermelien Griffel) en Robbert Pattinson (Carlo Kannewasser) verschenen in het kader van een meer lichtvoetige gebeurtenis van de avond samen op het podium tijdens de Golden Globes 2018 en het zorgde voor heel wat onrust bij een ieder die in 2005 oud genoeg was om Harry Potter en de Vuurbeker te kijken, de eerste grote film voor Pattinson.

Hij verslaat hierin Harry tijdens een Zwerkbal-wedstrijd en ook qua looks torende de destijds 19-jarige acteur ver boven zijn mannelijke collega uit. No offence, Harry. 

Carlie Kannewasser

Op de sociale kanalen is het geen houden aan. Fans zijn idolaat van Carlo Kannewasser en Hermelien Griffel en wie kan daar nu iets tegenin brengen?

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.