Ron Howard is de nieuwe regisseur van de Han Solo spin-off en dit is zijn aandoenlijke reactie - Vance

Nu aan het lezen

Ron Howard is de nieuwe regisseur van de Han Solo spin-off en dit is zijn aandoenlijke reactie

Ron Howard is de nieuwe regisseur van de Han Solo spin-off en dit is zijn aandoenlijke reactie

Creatieve meningsverschillen zijn een pain in the ass. Zeker wanneer je middenin een project zit met luttele geïnvesteerde miljoenen en een drukkende deadline.

In het geval van de Han Solo-spinoff is er een oplossing gevonden voor dit probleem. Iets minder dan een jaar voor de filmrelease, is het regisseursduo Phil Lord en Christopher Miller uit elkaar gegaan.

Creatieve meningsverschillen

De verklaring van Lucasfilm luidt: ‘De getalenteerde filmmakers hebben een geweldig team hebben verzameld, maar er zijn een aantal creatieve meningsverschillen ontstaan en we hebben besloten onze samenwerking te beëindigen.” Naar verluidt zou het duo zijn ontslagen.

In plaats van Lord en Miller neemt de Oscar-winnende filmmaker Ron Howard het stokje over. Let wel: dat is al vijf maanden nadat de eerste opnames zijn begonnen.

Reactie

Howard kan niet wachten om aan de slag te gaan. Hij is al jaren fan en hoopt het beste uit de cast en het verhaal te halen.

Spin-off

De nieuwste Star Wars spin-off zal de avonturen van Han Solo en Chewbacca vertellen die plaatsvonden voor de gebeurtenissen in ‘Star Wars: A New Hope’ en zal dieper ingaan op eerdere ontmoetingen met oude bekenden als Lando Calrissian.

De rol van Han Solo wordt in de spin-off gespeeld door Alden Ehrenreich. Naast hem zijn rollen weggelegd voor onder anderen Woody Harrelson en Emilia Clarke.

Howard heeft meer dan 40 films op zijn naam staan, waaronder Apollo 13 en A Beautiful Mind.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.