Even wegdromen bij deze surrealistische architectuur-illustraties - Vance

Nu aan het lezen

Even wegdromen bij deze surrealistische architectuur-illustraties

Even wegdromen bij deze surrealistische architectuur-illustraties

Steeds vaker lees je verhalen over personen die opzoek zijn naar hun werkelijke bestaan en doel van het leven. Zo stoppen ze met hun vaste baan en gaan bijvoorbeeld de wereld rondreizen om erachter te komen waar hun hart echt ligt. Victor Enrich is een van die mensen die zijn liefde voor surrealistische architectuur terug vond door te stoppen met zijn baan.

Aan Bored Panda laat Enrich weten dat hij 7 jaar geleden, in de zomer van 2006 besloot om te stoppen met zijn baan als freelance bouwkundige 3D-illustrator. Na twee jaar lang twijfelen besloot hij om te stoppen met zijn baan omdat hij zijn motivatie volledig verloren was een haat-verhouding had ontwikkeld tegenover wat eerst zijn grote liefde was, surrealistische architectuur. Dit terwijl hij ook nog eens goed betaald was en een goede reputatie in Barcelona had.

Met zijn laatste gespaarde geld besloot hij om te gaan reizen. Hij bezocht landen als Israel, Duitsland en Letland en hervond uiteindelijk zijn immens grote liefde voor bouwkundig 3D-illustraties terug. Hij kwam erachter dat het werken voor opdrachtgevers ervoor zorgde dat zijn creativiteit belemmerd raakte, waardoor hij zijn motivatie volledig was verloren.

Na elke reis die hij maakte werkte hij bij thuiskomst gelijk al zijn ideeën uit die uiteindelijk resulteerden in onderstaande surrealistische illustraties.

city-portraits-a-journey-towards-the-architectural-form-34__880 city-portraits-a-journey-towards-the-architectural-form-40__880 city-portraits-a-journey-towards-the-architectural-form-44__880  city-portraits-a-journey-towards-the-architectural-form-48__880

city-portraits-a-journey-towards-the-architectural-form-51__880

Bekijk de gehele serie die Enrich de afgelopen zeven jaar ontwikkelde met bijbehorende prijzen hier.

 

Tosca (22) is blogger en afstudeerder bij OKGO Media. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.