Everything Sucks! is de Netflix-serie die alle millennials moeten zien - Vance

Nu aan het lezen

Everything Sucks! is de Netflix-serie die alle millennials moeten zien

Everything Sucks! is de Netflix-serie die alle millennials moeten zien

Weet je nog, die tijd dat klapmobieltjes nog een ding waren én iedereen er een sport van maakte deze met bedeltjes en plakdiamantjes op te leuken. Toen je je schoolwerk vol kledderde met Tipp-Ex en je agenda fungeerde als een voorloper van de Facebook tijdlijn.

Wat waren dat toch mooie tijden hé? Als er een ding zeker is, is het wel dat wij millennials ontzettend nostalgisch zijn. Natuurlijk omarm je hedendaagse technologie en weet je niet meer hoe je ooit zonder kon. Maar toch, stiekem, verlangen we ook weleens terug naar die simpelere tijden. Genoeg reden om dat verlangen eens aan te vullen met wat extra nostalgische brandstof in de vorm van een nieuwe Netflix-serie genaamd Everything Sucks!.

Welkom in het jaar 1996

De serie speelt zich af in het prachtige jaar 1996 in de Amerikaanse staat Oregon. We kijken mee terwijl twee groepen buitenbeentjes, de leden van de toneelclub en de audiovisuele club, de strijd met elkaar aangaan in de wandelgangen van de middelbare school. Dit leidt tot een dramatische komedie die weer even alle foute mode, muziek-hits en gewoontes uit de jaren ’90 oprakelt. Precies de nostalgie die jij nodig hebt in deze wereld vol smartphones, sociale media en algoritmes.

De serie bestaat uit tien afleveringen en komt op 16 februari 2018 uit.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.